Cautare

14785 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (3.35 secunde)
Premierul britanic Tony Blair a afirmat ca se va deschide o relatie diferita cu Iranul daca Teheranul doreste acest lucru, informeaza Associated Press. Blair, care a facut aceasta declaratie in contextul eliberarii marinarilor britanici din Iran, a spus ca s-au deschis linii de comunicare noi si interesante cu Iranul.
Zeci de locatari ai unui bloc din Bals au ramas de luni fara apa si fara caldura, din cauza datoriilor mari pe care asociatia le-a acumulat catre furnizorul de apa. ... Peste 80 de familii care locuiesc intr-un bloc din Bals au ramas de luni fara apa la robinete.
Zeci de angajati ai Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj au fost trimisi acasa de Paste cu salariile diminuate cu 30% din cauza Ministerului Sanatatii Publice, care a taiat din bugetul alocat institutiei.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu (foto), a declarat luni seara ca bugetarii vor avea zece zile de concediu fara plata, ca masura a Guvernului de reducere a cheltuielilor, ceea ce va insemna o reducere a salariilor lor cu 4% pana la sfarsitul anului.
Salvarea pentru sutele de mii de bugetari, amenintati cu trimiterea in concediu fara plata obligatoriu timp de 10 zile, pare sa vina de la presedintele in exercitiu Traian Basescu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, alaturi de presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, au facut, joi, o vizita organizatiei judetene a PSD din Ialomita. Organizatia PSD Ialomita si-a prezentat sustinerea pentru candidatura lui Mircea Geoana la Presedintia Romaniei.
Am fost la un pas sa-l vedem pe presedinte suspendat in 2007, dar referendumul nu a fost validat din lipsa de participare la vot. ... Cica i-a lovit pe americani in 2007.
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. ... La sedinta de grup, Ponta a a avut o pozitie ultimativa fata de Geoana, prezent sa-si apere cauza:
fara mici, fara mustar, fara sare si piper, doar ceva bere, inca de dimineata si nervi de primavara. ... In afara de Remus Cernea, extrem de prins de evenimente - "Ca sa ajung aici, am trecut prin infern!?" - restul participantilor a abordat subiectul cu multa liniste si echilibru.
Basescu i-a facut, Basescu ii omoara (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) PDL se pregateste sa faca aceeasi eroare pe care a facut-o acum 8 ani PSD si care a costat scump:
DAN CONSTANTIN) Cand a pornit cu flacara democratica prin tara, Basescu Traian s-a copiat pe el din editia 2009. Flacara violet i-a dat atunci taria ca il invinge pe Geoana, prins in menghina energetica a familiei Manolea.
fara diurne, fara cazare la hotel (parlamentarii pot si vor sta in chirie), fara decontarea nelimitata a benzinei pentru autovehiculele de serviciu.
Asa s-a ajuns la varianta presedintelui PNL.
Misterioasele credite de la Banca Comerciala Romana (BCR), agentia Saveni, prin care controversatul om de afaceri Constantin Cuciureanu a reusit sa faca rost de bani, incep sa fie dezlegate.
SC SUINPROD SA Bumbesti Jiu va implementa in premiera la noi in tara un nou sistem de crestere a porcinelor, dupa un model practicat la scara larga in tarile Uniunii Europene.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. ... Puritatea de 98% a zacamantului de creta a atras ca un magnet firmele din toata Romania.
Neoficial insa, migratia romaneasca in UE a ingrijorat unele state membre. ... Probabil ca altfel numarul lor ar fi mai mare", a precizat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al ITM Dolj.
Pentru a strange cat mai multa moneda veche din piata, BNR a demarat, incepand cu 1 decembrie, actiunea de retragere a banilor vechi din circulatie.
Cuponarii care au primit actiuni prin programul de privatizare in masa isi pot vinde detinerile fara obligatia de a obtine extrasele de cont de la Regisco, asa cum se intampla pana acum.
google-analytics.com